Zo haal jij het meeste uit je vrije dag

Zo haal jij het meeste uit je vrije dag

Nog maar 14 dagen korting!

Heb jij ons nieuwe Online Dag Retreat al?

In 1 dag zo ontspannen en opladen alsof je 3 weken op vakantie bent geweest? Daar zorgen wij voor met ons nieuwe online dag retreat!

We kregen vaker de vraag hoe je nou het beste kunt ontspannen op een vrije dag. Of hoe je in een korte tijd kunt ontspannen, opladen en loslaten. 

Het liefste zijn we natuurlijk binnen een handomdraai weer opgeladen naar een vrije dag. Echter is het vaak zo dat je in een weekend toch vol zit met afspraken, activiteiten, vrienden wil zien of ‘ontspannen’ naar de bios om je nieuwe favoriete film te bekijken in een overvolle bioscoop met herrieschoppers; Was dat nou echt zo een ontspannen weekend?

Dan kom je maandag toch weer uitgeput op je werk aan met het gevoel dat je meteen weer behoefte hebt aan het weekend! ‘Ik heb toch niet zoveel gedaan?’ denk je dan… Hoe kun je nou beter ontspannen in 1 dag?

Met ons nieuwe Online Dag Retreat haal je Joy & Eddie met hun lessen, muziek en ontspanning bij jou in huis! Als je de lessen van Joy & Ed nog niet kent, dan staat je wat te wachten!

  • Mindfulness Meditatie met Eddie
  • Flow Yoga met Joy, lekker bewegen op een manier die goed voelt voor JOU!
  • Mindful walk met Eddie
  • Yin Yoga met Joy en helende klanken van Eddie
  • Sound Meditatie met Eddie en de handpan
  • Journalen door de dag heen

Na deze dag voel je je alsof je 3 weken op vakantie bent geweest en kun je er weer tegenaan! In plaats van naar het weekend te snakken, maandags doodmoe op je werk aan te komen, kom JIJ op je werk met een glimlach en vraagt iedereen zich af wat jij gedaan hebt!

Dat is dan jouw geheime recept!! Doe ons online retreat om de paar weken op een dag die JOU uitkomt, op een plek waar JIJ dat wil. Je hebt altijd toegang tot het online portal en kunt hem zo vaak doen als jij dat wil. 

En t/m 31 oktober krijg je nog een flinke lanceringskorting!!

Dat is toch fantastisch?!

 

Met code ‘LAUNCH50’ krijg jij toegang tot de balans en rust die jij nodig hebt. 

 

Klik hier om hem te verzilveren en geniet van je welverdiende DAG RETREAT met de Zen Caravan!


Terug naar blog