Over ons

Wij zijn Joy & Eddie. Onze missie is om unieke, holistische belevenissen aan te bieden die het leven van mensen verrijken door de combinatie van yoga, beweging en muziek. Wij geloven sterk in de helende kracht van vibraties en mindfulness voor een gezonder en gelukkiger leven.

Wij combineren onze liefde voor muziek, mindfulness, natuur en beweging om diensten te creëren die ons publiek nodig heeft voor ontspanning, verdieping en zingeving. We ervaren dat yoga en trillingen een positief effect hebben op lichaam en geest, daarom ontwikkelen we lessen, workshops en retraites om deze kennis te delen.

Onze visie is om een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van zoveel mogelijk mensen. We blijven ons aanbod van holistische belevenissen ontwikkelen en uitbreiden, toegankelijk voor iedereen. Door onze kennis te integreren en te blijven innoveren, hopen we onze missie te vervullen en mensen te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Over Joy

Ik ben gepassioneerd door beweging en muziek, mijn reis begon als danseres en zangeres in de theaterwereld. Tijdens mijn werk als dansleraar ontdekte ik de wereld van yoga. Het was liefde op het eerste gezicht! In het begin trok yoga me aan vanwege de fysieke trainingen, maar al snel besefte ik het volledige potentieel ervan. Yoga bracht me innerlijke rust en kalmte, en ik begon mij steeds gelukkiger te voelen.

Intrigerend door de positieve effecten van yoga op zowel mijn lichaam als geest, verlangde ik ernaar meer te leren over Yoga. In 2017 voltooide ik mijn eerste yoga lerarenopleiding in Hatha, Ashtanga, Vinyasa, Meditatie en Pranayama in India. Sindsdien heb ik lesgegeven op verschillende plekken over de hele wereld. Maar mijn leerreis stopt nooit; in 2019 behaalde ik mijn 300-urige lerarenopleiding in Advanced Vinyasa en Yin, opnieuw in India. Ik zal altijd een leerling blijven mezelf ontwikkelen.


Yoga heeft me geholpen trouw te blijven aan mezelf, en ik wil deze waardevolle kennis delen met anderen. Het is een prachtige manier om jezelf te leren kennen en van jezelf te houden. Mijn doel is om mensen te inspireren en te laten zien dat het de moeite waard is om in jezelf te investeren.


In mijn lessen nodig ik je uit om te bewegen op een manier die voor jou goed voelt. Je kunt alles op je eigen niveau doen en leert te luisteren naar de wijsheid van je lichaam. Omdat ik geloof dat muziek helend is zing ik altijd in de eindontspanning en breng vaak muziek en beweging samen.

Over Eddie

Ik ben in 2018 cum laude ben afgestudeerd als 'Bachelor of Music' aan de Rotterdamse Muziekuniversiteit Codarts. Mijn expertise ligt in lesgeven en coachen, waar ik me tijdens mijn laatste 2 jaar van de opleiding in heb gespecialiseerd. Als professioneel muzikant heb ik de prachtige kans gehad om de wereld over te reizen en verschillende soorten muziek te ervaren. Deze reis heeft me geleid langs diverse stijlen en werkgebieden, waaronder musicals, theatershows, workshops, lesgeven/coachen, studiowerk, commercials en zelfs het schrijven van mijn eigen boek. 


Ik ben al meer dan 10 jaar toegewijd aan het lesgeven in drums en muziek. Mijn privélessen zijn gericht op beginners tot halfgevorderden, terwijl ik de meer gevorderde muzikanten begeleid als coach. Het is voor mij een vervullende ervaring om mijn kennis en passie met anderen te delen en hen te inspireren met wat ik het liefste doe.

Echter, mijn interesses en expertise beperken zich niet alleen tot de muziekwereld. Als gepassioneerd beoefenaar van verschillende sporten, zoals klimmen, boulderen en vechtsporten, ben ik gefascineerd door activiteiten waarbij lichaam en geest harmonieus samenwerken. Timing, coördinatie en totale controle over het lichaam zijn cruciaal in zowel muziek als beweging. Deze ontdekking heeft mij geïnspireerd om ook een meditatie docent, mindfulness coach en mobility specialist te worden.

Mijn ervaring in diverse disciplines komt samen in enkele unieke klassen waarin muziek, beweging en mindfulness op een prachtige manier samensmelten. Het is mijn missie om anderen te inspireren en te begeleiden op deze bijzondere reis vol vreugde, creativiteit en zelfontdekking. Of je nu geïnteresseerd bent in muziek, beweging, mindfulness of een combinatie van alles, ik kijk ernaar uit om jou te inspireren en samen te werken aan jouw persoonlijke groei en welzijn.