Zen Caravan Flow Facilitator

Wil jij dat je werknemers optimaal presteren op de werkvloer? De optimale mindset beheersen? Zich optimaal kunnen inzetten op fysiek en mentaal niveau?

Met onze masterclasses zorgen wij ervoor dat ieder individu zich op zijn niveau kan ontwikkelen. Maar we zorgen ook dat er verbinding ontstaat onder werknemers, en als een team optimaal kan presteren. We maken ze weerbaar tegen stress, moeilijke situaties en leren ze hoe ze beter in het moment kunnen zijn. Net als topsporters wil je dat je werknemers zich goed voelen, er een goede sfeer heerst en ze zich fysiek en mentaal fit voelen.

Is er frictie op de werkvloer, merk je dat werknemers op hun eigen eiland zitten en een echte connectie met elkaar ontbreekt? Ben je op zoek naar meer verbinding onder je werknemers?

Dan is de Zen Caravan's Flow Facilitator precies wat jouw team nodig heeft!

Met de Flow Facilitator heb je de keuze uit:

1x Masterclass 120 minuten

2x Masterclass 120 minuten (1x p 6 maanden)

4x Masterclass 120 minuten (1x p kwartaal)

Met de Flow Facilitator werken we aan de volgende

onderdelen:

Mindfulness —> Creeer een stressvrije werkgelegenheid en optimaliseer de mindset van je werknemers

Movement —> Zorgen dat je werknemers zich goed bewegen door de dag heen is

Flow creëren —> creëer flow voor jezelf, op de werkvloer, onder elkaar en met elkaar

Connectie —> Om een flow te faciliteren MOET je met elkaar overweg kunnen, samen maken we de connectie om een optimale flow te creëren.

Boek je een enkele masterclass krijg je alle 4 de onderdelen in 1x, boek je er 2, besteden we meer tijd per onderdeel, kies je voor 4x dan optimaliseer jij voor het leven en besteden we 4x 120min per onderdeel!

Vertel wat je plan is