Camping de recreatie

Camping de recreatie

Vandaag komt een camping aan bod die pas in april 2021 haar deuren heeft geopend! Camping de ReCreatie is opgezet door Jan en Maartje, twee fantastisch lieve mensen die ons met open armen hebben ontvangen. Zij startte hun avontuur in december 2020 met de sleutels van het terrein. Onder het mom van kamperen en recreëren opende zij in april dus al hun deuren. Een vliegende start zou je kunnen zeggen, want de camping zit deze zomer al goed vol! Dat is natuurlijk niet gek voor een eerste seizoen! Niet gek Niet gek zeg ik dan altijd!

Een creatieve natuurcamping en bloeiplaats die mag blijven groeien. Een plek om te spelen en lekker aan te klooien.

Er zijn een aantal belangrijke pilaren bij de ReCreatie en 1 daarvan is een eigen dynamisch dorpje te creeeren om de wereld iets mooier te maken. Het is een plek voor iedereen, met of zonder kinderen. Een plek om te ontspannen, een plek om te creëren, een plek om samen te zijn, een plek om te spelen en een plek om te ontmoeten! Jan en Maartje vinden het groepsgevoel belangrijk en dat spat er dan ook vanaf! Bij aankomst word je bijvoorbeeld al opgevangen door Jet of Maran. Twee super vrolijke en gastvrije dames die meteen een glimlach op je gezicht toveren als je bij de receptie aan komt. Je hebt gelijk het gevoel dat je vrienden hebt gemaakt en thuis bent gekomen.

Het dorp bevat dan ook een dorpshuis. Een huis waar je hout blokken kan halen, een drankje kan kopen, een spelletje kan spelen, een boek kan vinden, je kan inschrijven voor een activiteit of gewoon lekker kan chillen in een oude fauteuil. Voor het dorpshuis is een klein terras waar je lekker kunt zitten, een vuurplaats en ligt het dorpsplein. Het dorpsplein is een grote open plek, een broedplek, chill plek met hangmatten, een grote vuurplaats, jeu de boel, slackline en een uitzicht op de de camping.

Wij zijn te gast in de natuur, en niet andersom.

De camping ligt midden op een stukje heide, omgeven door hoge mooie bomen. Een andere belangrijke pilaar is dan ook het zorgen voor de natuur. We zijn te gast in de natuur en niet andersom. Ze streven naar duurzame en creatieve oplossingen. De natuur is belangrijk, en dat zie je ook op de camping. De natuur wordt in ere gehouden en je hebt echt het gevoel dat je midden in het bos kampeert. Dat is ook zo trouwens...

Wij voelden ons meer dan welkom op deze prachtige kleine camping. Of je nou komt om te ontspannen, een seizoensplek wil bouwen, een weekje komt of een nachtje met je fiets, het kan allemaal. En dan is er de mogelijkheid een yogsalesje te volgen van de ZEN Caravan, een middagje met theater, leren koken op vuur en nog zoveel meer. De ReCreatie nodigt mensen uit om dingen te creëren, dingen te doen en zo het groepsgevoel te versterken.

Oja, had ik al verteld dat de omgeving ook geweldig is? Ja, die is echt geweldig... Wij gingen een middagje wandelen en je loopt letterlijk zo de natuur in vanaf de camping. Prachtige heide, bos, zand, en wild! Je gelooft het niet, maar terwijl wij daar onze ogen uitkeken op de heide sprong er zo een klein hertje voor onze voeten de bosjes uit. Hij vroeg zich af of we hem voorrang zouden verlenen, want ja verkeer van rechts heeft nu eenmaal voorrang!

Ons eigen dynamische 'dorpje' creëren om te delen, te experimenteren en zo de wereld een beetje mooier maken.

Jan en Maartje hebben wat moois in handen en zijn op weg om het nog veel mooier te maken. Dit is een camping die we zouden aan raden aan iedereen. Iedereen die gewoon lekker relaxed vakantie wil, geen haast heeft en ervoor open staat om onderdeel te zijn van dit prachtige concept!

Boek je plek en ervaar zelf hoe het is om bij de ReCreatie te zijn!

Terug naar blog