Camping de Lievelinge

Camping de Lievelinge

Als je er niet bent geweest, dan heb je de naam vast wel eens gehoord. Met de naam waarschijnlijk ook vele verhalen van diverse mensen. Over de gezelligheid, de gekkigheid, de mooiheid, de echtheid en wat mis ik nog?! Van alles... Want ik kan je vertellen: de Lievelinge is NIET in woorden te omschrijven. De Lievelinge is uniek, uniek in zijn mensen, uniek in zijn beleving en uniek in zijn plek. Ik zou bijna zeggen dat het ons 'lievelingsplekje' is geworden...

Dit jaar beginnen we ons avontuur dus met een retreat op de Lievelinge(2 zelfs...). Een community special, waar we met likeminded mensen samen komen om kennis met elkaar te delen en een retreat voor iedereen. Een retreat dat binnen 3 dagen was uitverkocht! (bedankt lieve mensen). Omdat we hier vorig jaar al zoveel moois hebben mogen beleven en veel mensen blij hebben mogen maken vroeg de Lievelinge ons of we zelfs een paar dagen eerder wilden komen. Met de vraag of we dan een paar dagen lessen willen verzorgen voor de mensen op de camping. 3x raden wat wij hebben geantwoord? JA natuurlijk! Als wij een paar dagen extra in ons Kipje mogen vertoeven en lessen mogen geven zeggen we daar geen nee tegen.

Donderdag vertrokken we dus al richting de Lievelinge. En ja het is voor ons OOK weer de eerste keer ok? Dus we waren natuurlijk het een en ander vergeten(lees Eddie...)! Want onderweg beseften we dat we toch een van de belangrijkste onderdelen waren vergeten: de handpan! Potver, dan mag je weer terug terwijl je een roze/turquoise kip achter je aansleept. Een rondje van de zaak roept Joy dan altijd heel hard. Dat is het dan ook, eigenlijk niet heel erg want je kan aan de mensen op de weg aflezen dat ze verbrouwereerd naar het voorbij rijdende circus kijken. Joy die uit het raam hangt met onze nieuwe flyers en een roze/turquoise caravan met een mediterende kip erop. Dat trekt de aandacht wel!

Joy die uit het raam hangt met de nieuwe flyers en een roze/turquoise caravan met en mediterende KIP erop... Dat trekt de aandacht wel!

Ik ga het niet te lang maken... Dusse ik wilde gewoon even zeggen dat we op onze 'Lievelingsplek' zijn beland, dat het fantastisch is om les te geven in 1 van de 3 Spiegeltenten in Europa(die zich op de Lievelinge bevindt), dat het lekker weer is en we iedere dag een duik nemen in het Lievelinge meer.

Als je nog niet bij de Lievelinge bent geweest, zoek de camping op, kijk je ogen uit en boek je vakantie !!

Doei!

Terug naar blog