We zijn weer onderweg

We zijn weer onderweg

Het is weer zover, we zijn weer onderweg met onze hippe Kip. Dit jaar strijken we weer neer op de leukste plekjes van Nederland(volgens ons...). We delen dan ook graag onze avonturen en belevenissen van de campings. Dit jaar verloopt het allemaal weer ietsje anders omdat alles natuurlijk weer open is!!

Ja vorig jaar was het bijzonder, hadden we allemaal niets te doen en was het een makkelijke keuze om voor de ZEN CARAVAN te kiezen. Waarom zou je dan dit jaar weer voor de ZEN CARAVAN kiezen....?

Nou!!! Er zijn zoveel redenen om met ons mee op retreat te gaan, onze workshops te volgen of onze lessen te bezoeken. Allereerst vinden vrijwel alle retreats buiten plaats. In de natuur, frisse buitenlucht, groen, blauw en simpelweg terug naar de basis. Geen super comfortabele bank, geen 10 meter groot beeldscherm en geen veilig afgesloten poppenhuisje. Nee, een tent, caravan of busje schuif je zo het veld op, tussen de bomen, vogels en pure natuur. Als dat al niet reden genoeg is, hebben we er hier nog een paar: we bewegen elke dag, we gebruiken live muziek tijdens onze lessen, we maken heerlijk eten, we mediteren elke dag, we wandelen, we rusten, we delen met elkaar en we genieten met elkaar. Dat zijn toch wel een paar goede redenen om dit jaar weer voor de ZEN CARAVAN te kiezen toch?

Vogels, pure natuur oftewel lekker buiten zijn het hele weekend!

Met de ZEN CARAVAN nemen we je een weekend mee terug naar de basis. We zijn met elkaar samen in het moment, niet bij morgen en al helemaal niet bij gisteren. Maar bij vandaag. We bewegen ons lichaam op een manier die goed voelt voor jou, we mediteren in ontspanning en om in het moment te zijn. Geen zweverige lange spirituele reizen, nee we gaan lekker een weekend ontspannen. Dat is wat de ZEN CARAVAN is. Ben je wel op zoek naar diepgang, spiritualiteit? Die is ZEKER wel aanwezig, maar alleen degene die hem zoeken, zullen hem vinden.
Benieuwd waar we dit seizoen nog meer langskomen? Volg deze blog, volg onze instagram en houd de website in de gaten! Tot Snel!

Terug naar blog